Gelukkig! Dan zijn we er uit! Jij bent Jan, ik ben Saskia. Tenminste, ik kan mezelf wel in haar vinden. Eerlijk is eerlijk, als ik aan het tikken ben (met 10 vingers, 2 op mijn telefoon) en in vertrouwd gezelschap ben ik scherp en direct. In andere of nieuwe situaties observeer ik en tast af. Uitzondering op de regel is als ik een drankje op heb natuurlijk ;).

Ja, ons geslacht gaat de concurrentie met elkaar aan maar ik mag hopen dat de dames het voornamelijk voor zichzelf doen. Ik vind het in ieder geval belangrijk. Als ik er goed uitzie ben ik 3 koppen groter. Zonder make-up of in joggingpak zul je mij nooit tegenkomen!

Even iets heel anders… Renee betekent herboren… Ik weet niet whatskebeurt maar ik ben niet te stoppen. Mijn concentratieboog is max 5 minuten, ik doe alles tegelijk wat dan weer gunstig is voor mijn multitask skills. Nog nooit zoveel moeite gehad met stilzitten (kan geen serie meer volgen), mijn agenda (die ik nog steeds niet heb) puilt uit wat dan weer resulteert in wallen. Waargebeurd: ik ben in mijn gezicht uitgelachen door mijn baas… “Haha jouw hoofd!”. Over betekenissen gesproken, ik ontving de betekenis van Vievermans (niet lachen): “Jouw naam verraadt: je bent een wereldverbeteraar! Je hebt geen alledaagse naam, want je bent geen alledaags iemand. Je bent een filantroop (moest ik even opzoeken), een dromer (true that). Je bent een onverbeterlijk goed iemand! Jij geeft de mensen in je omgeving het geloof in de mensheid terug!”

Mag ik me even voorstellen, Herboren Wereldverbeteraar.
HA-HA.
Ik stuiter weer alle kanten op, om van betekenis naar bekentenis te gaan en terug te komen op selecteren. Ik heb iets op te biechten… Het is zover, na ruim 1,5 jaar heb ik me laten overhalen. Het was meer een kwestie van, of je bek dichthouden of uitproberen! Ik hou het op grensverleggend. Vermakelijk! Tinder… Het is inmiddels al bijna niet meer hip,  wel sociaal geaccepteerd. Mannen zijn niet creatief. De gemiddelde selectie foto’s, snowboard, festival, wereldreis. Bij eerste foto’s met meerdere personen weet je al dat de persoon in kwestie niet knap is. Lengte schijnt belangrijk te zijn? Teksten als: ik ben lief, zorgzaam en kan goed koken schreeuwen WANHOPIG. Veel bekenden, als het in het echt niet is gebeurd dan zeker niet via Tinder. Congratulations you’ve got a new match!-meldingen komen op de meest bijzondere tijdstippen binnen. Ik heb 1 onpasselijke openingszin gehad (je kent mijn profielfoto) “Mag ik aan je anjer snuiven?” waarop ik reageerde “Nee, het zijn gerbera’s” waarna het gesprek ook meteen klaar was. Ondanks mijn ontoegankelijkheid ben ik toch voor elkaar tegen het lijf lopen in plaats van plaatjes. Directe uitnodigingen heb ik vermeden. Voetballers en gitaren zijn een no go en doe maar slappe klets of een leuke snapchat is mijn informatie. Een eerste match heeft met uitzondering mijn nummer, de slappe klets is gezellig en duurt al weken. Misschien bijna op het punt om een toevallig, soort van opgezette, tegen-het-lijf-loop-mogelijkheid te creëren.