Cut

Cut

Lief dagboek, het is even stil geweest, sorry voor de lege bladzijdes.

Grapje natuurlijk, ik ben geen dagboek persoon, ik hou ook niet van paardrijden.

Wow! Hoe was jouw januari?
Ik ben nog aan het bijkomen! Ik begon met een Nieuwjaarsdip, dat is weer eens iets anders dan een Nieuwjaarsduik. Niet ernstig hoor, ik heb niet in een hoekje zitten huilen. Eigenlijk was ik best vrolijk, heb er namelijk gewoon aan toegegeven ik kon alleen niet zo goed tegen negativiteit. Verplichtingen op de automatische piloot en in mijn vrije tijd gewoon lekker Me Myself & Renee. Het leuke daarvan is dat het dan dus ook zo over is. Druk druk druk je kent het wel.

SkiXperience 2015 was geweldig! Ieder jaar gaan we met kantoor op wintersport. Dit was mijn 3e Xperience. Saalbach, Ischgl en dit jaar Seefeld. Allemaal in dezelfde oranje jas. Super mooi hotel, rustig durpje, dagje Innsbruck met gids Massimiliano en hѐt gouden dak. Meer dan 60 man met paard en wagen de berg op gezellig eten, na een sneeuwballengevecht weer met de knollen naar beneden. Volgend jaar ga ik toch ook echt op de latten staan, ik heb tenslotte toen ik 8 was lessen gehad.

Beoordelingsgesprek, goed/zeer goed. Trots en tevreden, ik dan. Ontwikkelpuntje is geen verrassing (aard van het beestje) en mag je zelf invullen ;).

Cursus die we niet konden bereiken omdat Utrecht CS offline was.

Zussen- meidenweekend. Vorig jaar met mooi weer verzonnen dat Froukje langs zou komen, met al die volle agenda’s heeft het in januari 2015 dan toch eindelijk plaatsgevonden. Er zat een vieze meneer tegenover haar in de trein maar gelukkig moest ze toch overstappen. Groot onthaal op het station, lunchen, de kou in door de blubber. Lekker zo’n frisse neus en vieze schoenen. Opwarmen bij Roels, geen warme chocomelk met slagroom maar gewoon een cola tegen de dorst. ’s Avonds burgers en in pyjama voor de buis. Mijn eerste gezellige ontbijtje, ik woon alweer een jaar in mijn hok! Nog even shoppen en weer op de trein. De stoptrein deze keer, dan kon ze lekker blijven zitten en toch het idee hebben dat ze een hele reis heeft gemaakt. Geadviseerd om op een plek te gaan zitten waar geen vieze meneren bij passen en gewoon altijd je tas naast je neerleggen.

De kapper was ziek, daardoor had ik voor mijn gevoel last van bad hair days. Gelukkig zie je dat alleen zelf.

Laatste dag van de maand nog een verjaardag, nu zijn we met de meiden allemaal in de buurt van de 30. Sommige kunnen hem (heel) in de verte al of nog zien.

Lieve februari, ik sta te springen voor nog meer leuks en gezelligheid. Wil je me een klein beetje sparen?

And action! Op naar de volgende scène.