Hoge hakken is een ingrediënt van mijn dieet. Naast mijn fiets, zijn hoge hakken het enige waar ik me op voortbeweeg.
De laatste tijd zeker want mijn platte laarsjes moeten naar de schoenmaker of ik koop gewoon nieuwe. Gympen zijn niet voor mij ontworpen, punt.
Met mijn 1,65m wil ik ook mijn mannetje staan. Goed voor je houding, je traint je bekken wat dan weer goed is voor…
Ook je benen lijken niet alleen langer en dunner je billen, dijen en kuiten worden meteen aangepakt.

Hype (de; m; meervoud: hypes)
1. Iets (nieuws) dat tijdelijk sterk de aandacht trekt maar weinig voorstelt…

Hou deze gedachte even vast…

Het begon een paar jaar geleden met hardlopen. Waar hardlopen in mijn gedachte eerst voor mensen op leeftijd was, in het bos, tijdens een ontgiftingskuur. Voor de frisse neus en om in vorm te komen. Serieuze renners van durp naar durp, trainen voor het echte werk. Sprong deze bezigheid ineens een aantal generaties omlaag. Landelijk werden ik weet niet wat voor (elektrisch/gekleurde) runs georganiseerd alles wordt gedeeld geliked en beschreven. Komisch, in de hipste outfits huppelt het door de stad. Naveltruitjes en leggings zijn in mijn beleving al sinds de Spice Girls en Backstreetboys een no go.
Deze paradepaardjes doen me denken aan een Marijke Helwegen die in de tuin een hertje nadoet. Ik hou van competitie, dit betekent voor mij beter dan een ander dus waarom zou ik in een te strakke outfit inclusief alle musthave accessoires mezelf willen verslaan?

Hier is het niet bij gebleven. Voeding. Ik moet toegeven dat ik me net als vele anderen ook heel even moet uitlaten over dit onderwerp. Alles maar dan ook echt alles moet tegenwoordig SUPERRRR healthy zijn!? Super Foods, anti E, sapjes en shakes en dan heb ik het nog niet eens over al die slechte producten waarvan we dachten en hebben geleerd dat ze goed voor ons zouden zijn. Wat iedereen naar binnen duwt of shaket en welke superrr producten je in welke (ecologische) schappen kan vinden… Good F(or) you! “Wat is er met ons eten gebeurd?” maar vooral “Waar zijn we nou helemaal mee bezig!?”.

Volgens mij bestaat er maar 1 super, good, healthy hoofdingrediënt… Verstand, ook wel gezond verstand. Zal ik er nog 1 noemen, alles waar je TE voor kan zetten, niet doen. Denk na, lees niet (te veel), heb geduld maar vooral blijf gewoon leuk leven en hou het voor jezelf!

De zon komt eraan, waar de doelgroep kiest voor paraderen, ga ik voor flaneren.
Iemand zin in bier en burgers?