Herfstvakantie in de Engelenstraat of Nederland wat is er aan de hand!

Vrijdagavond, de herfstvakantie in het Limburgse is ten einde, de slaapkamers van Froukje en Hidde zijn op gordijnen, een kast vol kleren en een @pimpjedeur poster klaar. Het  dagje Amsterdam wordt verplaatst naar de kerstvakantie.

Wat is klussen met kids leuk, Hilversum hier zit een mooi programma in. Deze week ontdekt dat na Lego, Ikea een prima alternatief is voor kerels van 12. En dat de schildertip van opa, niet afplakken maar keurig langs de randjes schilderen een uitdaging is voor meiden van net 10.

Maar man, man, man wat hebben wij, in huize Engelenstraat, ons druk gemaakt om Nederland deze week.

Politie die een file creëert terwijl de benzinedieven al stoptekens hadden genegeerd, politieauto’s hadden geramd? En nu 4 maanden nodig heeft voor onderzoek?

Vol lof ben ik over de campagne van de politie, pak je mobiel bij een overval.  Dat vind ik gebruik maken van de middelen die er momenteel zijn. Prachtig maar hoe zit het dan met die
benzinedief? Heb je dan geen beelden van deze diefstal? En is na het negeren van het stopteken dan niet het nummerbord in beeld? Film je zelf ook? Als je dat aan de burgers vraagt? Bij blik op de weg wordt er toch ook gefilmd. Was de benzine op van de achtervolgende politieauto’s? Hadden de politieagenten bij het rammen van hun auto, geen mobiel bij de hand?

De beelden van de auto van het slachtoffer zijn vreselijk, het medeleven van de politie heb ik gehoord, alleen wordt het overstemd met Ja maar of nog erger “Je moet de koe niet in zijn kont kijken”!

En Mauro, woont in de gemeente met de mooiste kleinste binnenstad van Nederland. En dit Nederland heeft zo gestemd dat hij volgens de regels weer terug moet? En heel Nederland nu in verzet is en minister Leers die zich vastklamt aan die regels?

Ja, wij hebben ons druk gemaakt deze herfstvakantie, jong en oud. Was Hidde 2 jaar toen hij op de televisie zag hoe het vliegtuig in het World Trade Center vloog, en brabbelde; “mag ie niet doen he!” Nu 10 jaar later, geeft hij zijn mening en vind het ECHT niet kunnen, of nee f***ing belachelijk omdat …

En na druk maken op Nederland ben ik dan ook weer heel trots, de jeugd heeft de toekomst en verstand. Van mij mogen de studenten van de Erasmus
Universiteit de Eurocrisis aanpakken, want deze ergernis had ik nog niet
gemeld!【先着30名様限定10%oFFクーポン発行中】フランスベッド /フランスベット ライフトリートメントマットレス スペシャル LT-500N AS(オールシーズン) 【シングルロング】マットレス Ma
大和 鉄イモノ 揚鍋 55cm
お面 半顔 狐面 猫面 ホワイトマスク 仮装 コスプレ ペイント 紙パルプ製 【500枚セット】
www.immunohistochemistryprotocols.com
(業務用20セット) 旭電機化成 トイレの音消し ATO-3201【代引不可】
最高級品5A11.5mmロードライトガーネットブレスレット
明元素(360粒)すっぽん加工食品】
【LIXIL】【リクシル】レンジフード NBHシリーズ(シロッコファン)間口90cm [NBH-9347KU]【サンウェーブ】
国産仏壇ミルキーホワイトのお仏壇【エトワール:ホワイト18号】モダン仏壇小型仏壇白い家具調仏壇送料無料【smtb-td】【RCP】
Britax USA ブライタックス Britax Boulevard G4 Convertible Bonus Pack Desert Palm チャイルドシート【代引不可】【あす楽不可】【05P2