Het kan, wij doen het!

Daar liggen ze onze stembiljetten! Nederland gaat weer naar de stembus. Wie wordt de grootste, wie gaat het land regeren? Vanavond weten we wie er als eerste aan de formatietafel mag zitten om Nederland te regeren.

Ik kijk nog eens naar onze stembiljetten besef me in ene dat wij, manlief en ik, al ruim 18 jaar een prima formatie hebben! Meneer Samsom en Meneer Rutte even opletten. Wij zijn natuurlijk wel anders begonnen, flirtend, zoenend, en ….. op zoek naar onze overeenkomsten, hart en verstand laten samensmelten. Want ja ik was wel een vrouw met een dochter van 6, Venray en Amsterdam, ik een goede baan, manlief nog zoekende. ¬†Modder gooien doen we ook hoor meneer Samsom en meneer Rutte, geloof me, want we blijven onze idealen verdedigen, koesteren en trouw, toch belanden we weer iedere keer onder de douche om die modder er af te spoelen en te kijken naar ons gezamenlijk belang, drie prachtige kinderen. Waar wij een voorbeeld voor willen zijn en waar wij van willen leren, hoe werk je samen, hoe ga je om met verschillen. Zij leren ons een jonge frisse kijk op de wereld te houden en mee te gaan met de veranderingen, met vragen waarvan je soms op je eigen grondvesten staat te schudden.

Enfin Het kan, want wij doen het al jaren, meneer Samsom en meneer Rutte, zoenen hoeft niet, wel gun ik jullie goede flirtende gesprekken, op zoek naar jullie gezamenlijk belang, want als wij het kunnen, kunnen jullie het toch ook?