Hidde, de warme Strijdlustige Lente ?

Op deze jaardag van 1 van mijn liefdes uit mijn leven, wil ik een verzoek indienen, om de betekenis van Hidde aan te vullen met Lente. Moeders eigen gaan ze op de jaardag van hun kids terug naar de dag van de geboorte. Wat gebeurde er op die dag, weet je nog wel!. De mannen van de vrouwen kijken ietwat meewarrig naar hun liefdes van hun leven. Je ziet het (strip) ballonnetje boven hun hoofd met de zucht en tekst “daar gaan we weer!” Oké mannen ik zal jullie niet in geuren en kleuren de geboorte van mijn Hidde bloggen. Wel wil ik jullie laten weten dat vanaf 11 maart al 13 jaar lang de Lente is begonnen. En ik mij afvraag of de betekenis van Hidde verandert kan worden naar Strijdlustige Lente? Of misschien is Warme Strijdlustige beter bedenk ik me nu omdat  Hidde Maas  in juli is geboren en voor ons van grote invloed was bij de naamgeving van onze Hidde.

Zomaar een mijmering van een warme strijdlustige moeder van een 13 jarige Hidde Faas Hendrik Feenstra!