Idee – Ik spreek je aan! -concept

Ik neem je mee, ik neem je mee… op mijn tocht naar …?

Pitch, Elevator, Lift, Goedemorgen, Camping, 6 liften, Hoofdkantoor, Goedemorgen, koffiezetapparaat, lipdub, teksten, liedjes, website, blog, krabbelen, oldskool, durf, jamaar, ik wil contact, aanspreken, youtube, TV, train je collega, filmers van het UWV op Yammer, Linkedin, netwerk, interesse, Integriteit, sing a song writer?, een goed gesprek? glijbaan, is dat zo, wat mag anders, praten over, praten met, ik spreek je aan! Ik wil contact, interesse, professioneel, sociaal, ik spreek je aan in de Lift! ik spreek je aan bij het koffiezetapparaat, ik spreek je aan als professional, ik spreek je aan, ik ben Moniek, wie ben jij?

Mensch durf te delen! Een kijkje in mijn krabbelschriftje, mijn weg van idee naar een concept, het verbinden van, ja van wat eigenlijk, oude wijn in nieuwe zakken? Of verbanden leggen, niet de verbanden leggen waar ik mijn carriere, ergens in het Ziekenhuis in Venray, ben begonnen maar verbanden die ik zie, ruik, hoor, vraag, voel, proef, bekijk en observeer in mijn omgeving om op eigenwijze of mijn eigenwijze te kijken of dit tot een uitvoerbaar evenement, training, workshop, verrassing, beeldmateriaal kan komen, deadline 1 oktober, de week van Train Je Collega,  Mijn thema “Ik spreek je aan” .

Een kijkje in mijn krabbels, oldskool in een schriftje, nee, schriftjes doe ik niet aan, mijn krabbels gun ik nog steeds een deftig schrift, in alle kleuren, zonder lijntjes, want daar schrijf ik toch niet tussen 😉

Ik spreek je aan, wat roept dit bij jou op?