Ik wil hem nog steeds, 't kerstpakket van 15 jaar geleden!

Ik wil hem nog steeds, ‘t kerstpakket van 15 jaar geleden!

En ja hoor daar is de poll over wat we nu vinden van het kerstpakket op de Yammer van mijn werkgever. Ik haal mijn neus eens op, bij alle reacties en wil reageren, maar ik bedenk me nog even, eerst eens even stil staan bij mijzelf wat vind ik er nu eigenlijk van?

Mijn eerste reactie was, wauw dank je wel Fred, mijn hoogste baas, want Social als ik ben, vind ik het heerlijk om te lezen dat hij mij en al mijn collega’s waardeert. Dus mijn eerste reactie is Blij en nieuwsgierig wat mijn inlogcodes voor keuze gaat geven. Nog leuker is dat mijn liefdes van mijn leven het ook leuk vinden, kerstpakketten. Vol verwachting loggen we in en met onze neus in de computer maken we in goed overleg een keuze. Zo hebben we veel lol met het internetspel, iedere dag kan het antwoord op de vraag veranderen. Staat er nog een etentje bij de Color Kitchen op het programma, zijn de rugtassen inmiddels versleten, de sla of de M&M tjes liggen nog steeds heerlijk in de kerstpakketkommetjes.

Dan kijk ik naar de ets, die ik 15 jaar geleden heb ontvangen, mijn eerste kerstpakket van mijn huidige werkgever. Mijn eerste keuze kerstpakket was een ets van een kunstenaar, ik mocht kiezen uit 6 etsen. Deze ets hangt mooi ingelijst dus ook al 15 jaar te pronken in ons huis. Het Landelijk Arbeidsbureau voor de Kunsten had dit toentertijd georganiseerd voor ons. Bijzonder en origineel vond ik dat als nieuwkomer in de organisatie, toen ook al spontaan was mijn reactie dus “Gaaf” ! De reacties van mijn collega’s toen face2face komen overeen met de reacties die ik nu lees op Yammer, digiTAAL. Hoewel niet helemaal, ik lees nu digiTAAL reacties die het ook waarderen. Waren deze er dan 15 jaar geleden niet of heb ik alleen de negatieve uitingen over de etsen van de kunstenaars onthouden? Kijk en dat zegt wat over mij, nieuwkomer en spontaan reageren op het cadeau en vervolgens non verbaal op mijn plek gewezen worden, jij nieuwkomer, ben stil! Me afvragend of het not done is om iets leuk, mooi of bijzonder te vinden, dus gewoon Puur! De hele organisatie werd erbij gehaald waarom het niet leuk was? Ik kan overdrijven, maar ‘t voelde zo. Ik heb voet bij stuk gehouden, ik vind de ets nog steeds heel bijzonder, nog mooier is dat ik ook de ets van Het Landelijk Bureau voor de Kunsten heb weten te bemachtigen. Die mij herinnert aan mijn sollicitatie bij dit bureau, waar ik terecht voor werd afgewezen.

Het berichtje van de post.nl, voorheen PTT ligt voor me en ik glimlach want mijn flesjes wijn liggen bij de buren! Oké, de kids waren het niet helemaal eens met mijn keuze dit jaar ze zagen wel dat ik vastberaden was en Blij, dus ik proost op ons allen, en weet dat ik medestanders heb die genieten van het jaarlijkse kerstgeschenk. Want 15 jaar geleden heb ik aangeboden om de ets naar keuze van de collega’s in ontvangst te nemen, en er geen een gekregen. Het is mijn aanname dat de etsen dus overal mooi zijn ingelijst en een goed plekje hebben gekregen.

Mijn aanbod staat nog steeds, dus mocht je de koker tegen komen met de ets van een toen nog startende kunstenaar weet dan dat ik deze graag wil hebben, deze laat inlijsten door mijn vriendin met haar @irokgallery Irok en de ets een bijzonder plekje krijgt in ons huis.サミュエル・パーマー ウェールズの岩石の風景 F30サイズ F30号 910x727mm ※個人宛配送・代引不可※ 額縁付絵画 インテリア 額入り 壁掛け 油絵 サミュエル・パーマー
【法人様宛限定】【代引き不可】ナカトミ SAC-2500C 天吊り型スポットクーラー
ネムリラ nemlila コンビ COMBI 赤ちゃん ベビーラック ベーシックモデル オートスウィング AUTO SWING サウンド リクライニング 高さ調節 ウォッシャブル エッグショック ワン
【GTH-2444AWX6H-1 BL】ノーリツ 24号 ガス温水暖房 付 ふろ給湯器 フルオー ト タイプ 暖房温水2温度 屋外壁掛形(PS標準設置形) 【NORITZ】【GTH2444AWX6H-
花王 キュレル 皮脂トラブルケア 保湿ジェル 【医薬部外品】 120ml×24個セット Kao Curel 4901301264350
ゼンリン電子住宅地図 デジタウン 長崎県 佐世保市?佐々町?小値賀町 発行年月201704 422024Z0F
【ポイント最大16倍】 プリーツスクリーン タチカワブラインド 生地にコード穴がなく遮光効果が期待でき見た目も美しい ゼファー おすすめツイン ホノカ
★ポイント最大7倍★【全国配送可】-折りたたみ電動リクライニングベッド アイリスオーヤマ 型番OTB-TD  JAN4905009759606 asn8-7170-11 -【医療・看護用機器】
★ポイント最大7倍★【全国配送可】-パソコン処置カート 固定式(引出し付き) ブルー 型番AO-KH-B  JAN4573191020189 asn8-8189-05 -【医療・看護用機器】
エントリーで10倍_イトーキ 学習机 ユニットデスク ユニアス ラテナチュラル/サラダグリーン 【6個口】 UT-9L-L77SA【代引不可】_送料無料