Mijn Kado

Mijn Kado

Lichte paniek, manlief heeft al vakantie en snuffelt in mijn paperassen op mijn bureau. Ik ben nog volop aan het afronden,bijna vakantie, met mijn laatste training webinar van dit jaar, mail die waarschijnlijk niemand meer leest of wel leest maar waar volgend jaar pas weer iets mee gebeurd. Eigenlijk ben ik dus nog volop aan het werk, ondertussen scharrelt manlief door ‘t huis en mijn bureau!

Ik besef me dat het lekker niets hoeven voor manlief eigenlijk betekent dat er in huis van alles gebeurd, bereid ik me tijdens het formuleren van de laatste mails, wat geirriteerd voor op deze ‘onstuimige niets hoeven kerstvakantie’.

Paniek dus, want in die stapel paperassen ligt ook mijn kerstgeschenk ….. hij zal toch niet…… mijn kerstgeschenk bij ‘t oud papier hebben gegooid! Ik grabbel door mijn stapeltje, zucht van opluchting daar is de brief van Bruno met mijn code.

Vol verwachting en met code kruip ik weer achter mijn Steefbook, tik vrolijk de site in, de code en daar is de kerstboom met cadeautjes. De goede doelen schitteren als eerste in de beeldende boom. Mmmm, mooie goede doelen, o.a. de Brandwondenstichting, ik twijfel zal ik ? ‘T duiveltje Moniek fluistert in mijn oor, als je zelf Brandwondenpatient bent geweest hoef je daar toch niet aan te doneren? Alzheimer dan, het zelfde duiveltje schatert het uit en tettert in mijn oor, ja ja die is misschien wel handig, je bent tenslotte al 48! Ik klik op de cadeaus, kan altijd nog terug zie ik op de site. Klik, klik, klik bij het laatste scherm hoor ik weer een stemmetje, laat jij niet altijd de kids kiezen? Klopt, ik staar even weg van mijn Steefbook en kom tot de conclusie dat laat, liet wordt dit jaar. De brief van Bruno met mijn code heb ik met een brede glimlach genoemd realiseer ik me en de kids hebben niet  gereageerd, vreemd. Alles verandert zo ook mijn kids, kies jij maar zelf, jij werkt, jij krijgt dat van Bruno. Dus zonder schroom klik ik bij het laatste scherm op Bestellen, een Ipad-  eh nee kookboekhouder met Fair kookboek. Handig want mijn keukenprins zal ook in 2013 regelmatig langer op reis zijn, mijn kookkunsten kunnen enige creativiteit wel gebruiken. Na de bevestigingsklik wordt mij netjes gevraagd wat ik van het kerstkeuzepakket vind en of IK dat volgend jaar weer wil ontvangen. Nee, dat lees ik verkeerd, zegt ‘t stemmetje, wat staat er Moniek! Pfff, ik zucht ja ja er staat of de organisatie dit volgend jaar weer zal aanbieden. We zullen zien of ik dan weer mag kadoklikken, want alles verandert, in ieder geval heb ik op Ja en Vind ik Leuk geklikt. ZO! Nog net voor het stemmetje weer iets wil zeggen tegen me, tik ik dat ik gelukkig ben met de mooie woorden en de keuze die ik mag maken van mijn organisatie. Dit jaar van Bruno voor mij. 😉

Oh ja voor ik het vergeet, herhaal ik nog even mijn oproep van vorig jaar mocht jij nu nog zo’n zeefdruk hebben staan dan klik en lees even op  Ik wil hem nog steeds hebben hoor!