Mijn Venray heeft free Wifi!

Nu staat niks meer in de weg, online interactie in Venray. Via twitter had ik het al vernomen (ergens in een zonnig oord en vanmiddag ook IRL (in real live) ontdekt! Wat goed! Dat heeft onze  burgervader goed geregeld, of goed gekeurd? Ontzettend modern en 2.0 want hoeveel gemeentes bieden dit hun burgers al? Een mooi voorbeeld ook wat de gemeente geeft, aan bijvoorbeeld het onderwijs? Reikt de wifi tot het Raayland, ik hoop het zo voor onze, mijn jeugd van tegenwoordig. Online en offline interactie het staat ons in Venray nu niet meer in de weg. Of?  Blijven we alleen maar zenden in Venray, vraag ik mij af wanneer ik lees dat @hannesuitvenray ook op Facebook actief is via @netcreative, ik like graag maar stel toch eerst de vraag “gaat Hannes dan ook de interactie aan?” Ik neem  de test op de som, zoek @hannesuitvenray weer eens op op twitter, zie dat ik hem ontvolgd had, ga weer volgen en uiteraard stuur ik een tweetje. Voila interactie! Oke, een kniesoor kan denken, een reply sturen naar @moniekfaas en dan Monique in je tweet plaatsen is raar! Maar ik ben al dolgelukkig met de interactie, want lieve burgers en burgervader online interactie geeft je veel en nu met Wifi in de mooiste binnenstad van Nederland kunnen we  al wandelend nog meer hele leuke, nuttige, handige, fijne, belangrijke ontmoetingen hebben.

Zo kijk ik al een tijdje uit naar Wilbert. Het is me nog niet gelukt om hem IRL te ontmoeten, zijn mooie beelden laten me wel iedere dag weten waar dat zou kunnen gebeuren!

O,  ja en mijn burgervader, ik vind het fijn dat u twittert, het is een mooie tool om in contact te zijn met uw 2.0 burgers, in contact is interactie, authentiek en eerlijk, zenden is leuk maar wordt er ook geluisterd? Geniet van de intocht op de Via Gladiola 😉