NIET!

Ik wil NIET naar Frankrijk! Op vakantie!

En Waarom dan NIET? Tjsa,  dat kan ik nog steeds niet verklaren. Waarom wil ik niet naar Frankrijk, ik wilde ook niet naar dezelfde plek in Spanje, ik wilde wat anders. Ja, daar past Frankrijk dan wel weer in, eigenlijk.

Waarom wil ik nu niet, vooralsnog heb ik daar niet echt een diepgaand onderzoek naar gedaan. Dit jaar varieerden de vakantieplannen per week, per dag.

De meisjes vinden vliegen leuk, altijd op zoek naar Joris op het vliegveld, de grote man vliegt iedere week, snapt niet helemaal waarom wij, meisjes, vliegen zo leuk vinden. Niemand werd echt nerveus, de gedachten we gaan op vakantie,  we weten alleen nog niet waarheen, was voldoende stof tot leuke gesprekken. Wanneer hadden we vast staan althans, in de eerste helft van dit jaar, werk en eh weer vliegen van manlief bracht ook daar weer verandering in.

Deze week zijn de plannen vastgelegd! We vertoeven in 2 landen dit jaar. Italië, ergens op Elba en Frankrijk ergens aan de  Cote d’Azur.

Ik wil NIET naar Frankrijk wordt we GAAN naar Frankrijk. Stiekum verdenk ik Foursquare ervan dat ze mij op andere gedachte hebben gebracht. Zou zo maar kunnen, ik die alles of nu bijna alles op de Social Media gooit. Foursquare en het Hotel dat op het juiste moment zorgt dat ik de folder in de brievenbus krijg met interessante aanbiedingen? Want ja ik check overal in, nu ja bijna overal op Foursquare.

Een pracht aanbieding, vinden wij, in Frankrijk. Manlief heeft na bevestiging en betaling het internet nog uitgeplozen om te kijken en humt tevreden achter zijn ipad, ziet er echt goed uit!

Op weg naar Amsterdam vandaag, plopt dat woord NIET weer op, ik gniffel, helemaal blij met ons vakantietraject, het is al over een maand. De weg er naar toe en nu het genieten van het bijna vakantie hebben, want ja het Noorden van het Zuiden mag dit jaar als eerste met vakantie! Volgende maand dus al!. Ik schater het uit bij het idee dat ik zomaar in Frankrijk erachter kom waarom ik NIET op vakantie naar Frankrijk wil. Hoort u me al schertsend tweeten? Zie je wel! Daarom wilde ik NIET? Zou Foursquare dit al hebben voorzien? Of Frankrijk of het hotel?

Dit typend moet ik morgen NIET vergeten de grijze bak buiten te zetten! Denken jullie NIET met me mee? Dan denk ik even aan die mooie roze olifantjes! Ik val in slaap en mompel, Ik zet morgen de grijze bak buiten!