Op naar Hotel Roskam, Social Reporter deel II

Op naar Hotel Roskam, Social Reporter deel II

Slapen bij Sandton dit weekend.

Via Eindhoven, op naar Rheden. Dochterlief staat vrolijk op mij te wachten in Eindhoven, op weg naar Arnhem komen we weer langs Den Bosch. Ja, geografie was zeg maar niet mijn ding. Hoe gelukkig ben ik met al onze tom toms, apps, google maps. Nog gelukkiger ben ik, wanneer ik hoor dat, de golfles van meneertje jr geen golfles was vandaag. Goed we zijn op weg. We hadden dus anders en eerder op weg kunnen zijn, maar we zijn ondanks verkeerde geografie, goed gemutst op weg naar Hotel de Roskam.  Ergens in Velp blijven we steken, de Arnhemseweg kent hier geen nummer 62. Je kan toch ook bellen, zegt dochterlief. Eh, voor een social reporter weet ik niet of dit nu wel handig is. (ook ik heb mijn gene) Gelukkig, vindt mijn ietwat gedateerde Mio Mio uitkomst nog 5,4 km te gaan en daar is Hotel Roskam.

Laura verwelkomt ons en legt uit waar onze kamer is, de ontbijtzaal, het diner. Hoe laat wil u dineren, dan kan ik dat aan mijn collega Peter doorgeven. Peter? vraag ik? Is Peter hier? Ja, hij verwacht u al, want u heeft hem ontmoet in Domaine Cocagne toch? zegt Laura.

Ik was al blij, maar dit is echt leuk. Enige weken terug kreeg ik van Peter een uitnodiging via Linkedin. Gewoon, I like to connecct with you. (zeg maar de standaarduitnodiging) Ik ken Peter, dus vind ik deze standaard uitnodiging helemaal niet erg, voor ik op accept klik, tik ik een berichtje naar hem met de titel Wat leuk.

Peter,
Met jou linken, dank je wel voor deze uitnodiging, denk aan de mooie week vorig jaar, tijd dat we plannen gaan maken.
Warme groet
Moniek

We is in dit bericht dus manlief en ik, niet Peter en ik. (dat u geen verkeerde gedachtes krijgt) Het antwoord van Peter  op mijn mail

Beste Moniek,

Ik heb vorig jaar ook erg genoten van jullie. Ik mag dit jaar weer naar Domaine Cocagne waar ik erg naar uitkijk. Wie weet kom ik jullie nog eens tegen. Bedankt dat jullie mij zoveel plezier hebben gegeven tijdens jullie verblijf in Frankrijk.


Met vriendelijke groet 

Peter

Is het toeval, is het gepland?
Ik vind het leuk, opgetogen wandelen we naar onze kamer nummer 5, we bewonderen de inrichting, zin in een Sandton huiswijn, trek in goed eten gaan we naar Peter.

Mijn weekend carrière is begonnen, Social Reporter! Hoe leuk is Social Media.

Wordt vervolgd!