Social Reporter iets voor jou?

Social Reporter iets voor jou?

Echt iets voor jou, Whappt manlief. We zitten in de fase “wat gaan we doen in de vakantie”. Zo goed, altijd als wij in die fase zitten komen er van allerlei brochures, krantjes en berichten op ons pad. Zo ook dit bericht van Sandton Hotels.
Lijkt me inderdaad wel wat zeg ik en sla de datum op wanneer ik mag reageren.
Dinsdag 9 april het is zover, ik mag twitteren, facebooken met de hashtag #slapenbijsandton.
Woensdag gaat voorbij en donderdag denk ik en twitter ik, wie is de gelukkige slaper geworden.

Tadatadatada dat blijk ik te zijn! Hoe cool is dat. Heel cool! Ik bel oudste dochterlief, je koffer pakken, vrijdag zitten wij ergens op de Veluwe. Wat, je meent het echt, leuk, wil Enrico niet (manlief) eh nee iemand moet hockeycoach en golfpa zijn. Ha, ha helemaal niet erg maar eh wat moeten we doen? Slapen bij Sandton, zeg ik en daar over twitteren, facebooken en bloggen. Doen we, zegt ze. We kijken naar de plaatjes van Hotel de Roskam en beseffen ons dat het ook nog eens 20 graden wordt dit weekend. Pompompomperdiedom.

Wordt vervolgd, mijn weekend carrière, Social Reporter.