Wie wordt mijn prins? of Nee Stem op Nevvenén!

Wie wordt mijn prins? of Nee Stem op Nevvenén!

Alle oliebollen in de prullenbak, de drie koningen zijn gearriveerd en op de terugreis. Tijd voor de ontknoping, wie wordt dit jaar mijn Prins? Hebben jullie al een vermoeden? Ik zag interessante mannen staan in de prinsenpoll, wat blijkt dat rijtje wordt iedere dag langer dus daar word ik geen snars wijzer van. Hoewel we hebben dus heel veel interessante mannen in Rooj. Dat stemt me dan weer blij. Over stemmen gesproken, hoe ingewikkeld was dat SMS’en voor onze 3 LVK halve finalisten, toen ik dacht dat ik het door had was mijn halfuur al om! Dan maar in de herkansing, wat blijkt # vergeten dus ongeldig?! Zijn jullie door Nevvenén? Ik geluuëf (oh-ooo-oh-oh) in ene weer in het antwoordstrookje in de krant, gek he?

Nota bene (zo zeg je dat geluuëf ik)
Terwijl jullie de krant, 1VENRAY, al in de bus hebben gehad, maak ik een vreugdesprongetje want ik kan nog zorgen voor die finale plek.
Die poster (dank mannen) of check hun Faasboek en lees dat het toch niet zo ingewikkeld is en ik weet hoe leuk het is wanneer je hoort dat je in de finale komt, kijk nog maar eens!

En waarom Nevvenén:
1 Omdat mijn buurjongen (eh zeg nu maar gerust) buurman meezingt
2 Ik, die Nederlandse, Roojse, Spanjaard een kanjer vind
3 Het straalt echt, het voelt echt, het is carnaval (en dat is voor mij belangrijk, ik blijf toch een Amsterdamse Roojse?)
4 Ik denk of nee Ik geluuëf dat ze het LVK winnen!
Dus stem je mee!
Vind ik LIEF
( O, enne dit is op eigen initiatief, zonder toezeggingen op toegang tot het LVK en omdat er geen bonnen meer zijn 😉 ), mijn resultaten uit het verleden geven garantie op, dus bellen vrijdag!)