zijsprong

Een theaterstoel of een cursus Pools

Zijsprong, 15 juni 2016

 

Vrijdagochtend op zoek naar nieuws, lees ik L1:
Een theaterstoel in je huis? Dat kan. De schouwburg #Venray biedt zijn theaterstoelen te koop aan via Marktplaats!

Leuk is mijn eerste gedachte, zal ik er vier reserveren? Ik surf naar Marktplaats en ontdek dat er nog meer stoelen in de aanbieding zijn. Snel maak ik een rekensommetje, een krappe 10.000 euro kan het opleveren. Wat gaan ze met dat geld doen? Het voelt niet goed, ik denk dat ik liever investeer in een cursus Spaans, Italiaans, Duits, Frans of kunstgeschiedenis bij Cursus Venray, zonder subsidie, de Volksuniversiteit leraressen gaan dus gewoon zelf door.
Dat voelt goed! Mochten jullie een docent Pools kennen, die zoeken ze nog, laat het ze even weten. (lijkt me ook wel wat, Pools)