Wat een familie!

Wat een familie!

Ik stuur een sms berichtje naar mijn ouwe en vrouwe Faas IV. We zijn weer thuis, we hebben genoten van jullie kasteel en gastvrijheid. Pa antwoord terug, “veel plezier bij Doe Maar” . Ik glimlach en staar voor me uit. Deze herfstvakantie krijgt van mij het stempel “Wat een familie”! Of misschien is het wel alweer een familie? Vrouwe Faas IV geeft al aan dat iedere vrouwe Faas familie met zich meebrengt, familie kies je niet die krijg je en mijn ouwe heeft me 4 families gebracht. Je kunt er voor kiezen om er niets mee te maken te hebben, er van alles van te vinden, het te willen begrijpen of juist niet willen begrijpen. Ik heb het allemaal gedaan. De liefdes van mijn ouwe, zeg maar de vrouwen Faas hebben allen op hun eigenwijze mijn hart geraakt, gebroken, geheeld, gestreeld of getroost. Goede gesprekken, slechte gesprekken, geen gesprekken,  lastige situaties, grappige situaties, verdrietige momenten en blije momenten. Ik kan er een boek mee vullen wie weet ;-).

3 Feenstraatjes en 1 Faassie waren in een kasteel ergens in Frankrijk met nieuwe familie en nieuwe beelden. Een bijzondere (vierde) ervaring .