Hier zit een game in?

Hier zit een game in?

hier zit een GAME in
Hier zit een game in!

Dan twitter je en tweet je wordt vervolgd. Je creatieve hersenspinsels verwoorden dat is een kunst en voor mij ook de uitdaging zeker in de organisatie waar ik voor mag werken. Deze organisatie is aan de slag met @dienstverlening, spannend want daar vinden wij, medewerkers wat van. De medewerkers, mijn collega’s zijn er veel, dus ook een mooie afspiegeling van mijn medelanders. Goed de foto in dit blog, Hier zit een game in?
Twitter daar vinden we ook wat van, en ik vind het leuk. Via twitter @roosvanvugt en @dim ontdekte ik dit shirt. Via haar Instagram (beeldentwitter) zag ik dit shirt en dacht gaaf, daar kunnen wij ook wat mee. En wat dan, wanneer, waarom, hoezo, wie, welk enzovoort.
Een telefoontje met @hermantriemstra , willen wij zo’n shirt? Leuk voor puntje puntje puntje, want dat gaat dadelijk gebeuren en dat ga ik nog niet verklappen, valt onder de categorie verrassende acts ergens in Utrecht. Gaf een volmondig JA!
De katoentjes snel besteld, lang leve internet, en snel geleverd. Dan liggen daar die katoentjes nog zonder inhoud en daar gaan mijn creatieve hersenspinsels weer, Hier zit een game in!

Wie o wie lukt het om deze 2 katoentjes samen met inhoud op de gevoelige plaat vast te leggen en te delen met ons via de Sociale Media?

De beloning is zo’n zelfde shirt met de uitleg van Twitter op je borst dat geeft jou alle tijd om te kijken welke non-verbale reacties je face-to-face contact laat zien. Wordt hij of zij jouw volger en andersom? Ontstaat er dan een mooi vervolg van je IRL (in real live) contact of ….?
Dus wie lukt het om @hermantriemstra en @moniekfaas in shirt te delen in de Social Media!
Ben benieuwd en ja wordt vervolgd 😉TOTO 【KZシリーズ】LDCB060BCGGG1P 600mm洗面化粧台 2段引出し (パナシェピンク)
【第2類医薬品】【送料無料の3個セット】【一元製薬】温清飲 2000錠 ※お取り寄せになる場合もございます【RCP】
www.hp-aichi.info
角型手洗器 【493-130】【RCP】水道材料 カクダイ
【代引き不可】アートパネル「BOUQUET」サイズ60.9×60.9cm ファッションの絵画 ブランドモチーフポップアート アートフレーム The Oliver Gal Artist Co 渡辺美奈代
羽毛布団のリフォーム(打ち直し)【お手軽コース】(シングル掛→シングル合掛1+シングル肌掛1(オールシーズンタイプ)/普通仕立)【ミュート】グリーン 綿100%【代引不可】
いす イス 椅子 ベンチ 木製ベンチ 木製 レザー シンプル モダン カジュアル ダイニング レストラン 飲食店 待合 店舗用 業務用 インテリア ソファ ソファー ベンチタイプ その他
(取寄)ナイキ メンズ ロマレオス 3 Nike Mens Romaleos 3 White Black Volt
ミッションワークショップ ランブラー MISSION WORKSHOP The Rambler Black Camo Series Cargo Packs 【西日本】
(業務用30セット) 朝日電器 ELPA 普通紙FAXリボンFIR-P19-5P 5本 ×30セット【S1】