Never judge a book by his cover

Never judge a book by his cover


Je moet mij nooit teveel bedenktijd geven. Ik barst namelijk van de stemmetjes in mijn hoofd. Het was een week voor de plons dat ik werd uitgedaagd, deze kans om mijn spierballen te laten zien wilde ik niet aan me voorbij laten gaan. Bijna ging ik aan mezelf twijfelen door de reacties die ik ontving. Het is in ieder geval duidelijk welke indruk ik achter laat. Never judge a book by his cover ofzoiets…

Kennen jullie nog het treintje van Dombo? Mijn favoriete stukje (samen met de roze olifanten): “Ik kan ’t best, ik kan ’t best, ik​kan​’t​best?! Ik wist ’t wel, ik wist ’t wel, ikwist’twel!!! Ik was bang dat ik de dagen na mijn 2,1 km zwemmen zou lopen alsof er een paard tussen mijn benen zat maar zelfs daar had ik geen last van.

Van mijn wetsuit t/m m’n joggingbroek en trui heb ik moeten lenen. Waterproof mascara is wel echt een uitkomst! Ja, ik ben ijdel, best wel verwend en net als in iedere vrouw schuilt er in mij ook een prinses. Ik probeer haar iets meer in haar gouden kooitje te houden en dat gaat me steeds beter af.

Tot nu toe ben ik vooral druk met wijntjes, roken, gezelligheid je kent het wel. Maar ik heb dus wel hele sportieve vriendinnen! Nu ik die badmuts heb overleefd ben ik bijna overtuigd. Als mijn kast echt gaat uitpuilen en ik in 2016 iedere maand verrast word door mijn loonstrookje ga ik misschien ook wel voor de snelle fiets. Zo’n helm staat me vast nog beter ;). Ideaal te combineren, kijk eens hoe snel ik ben en laten we een koffietje doen. Dan heb ik dus ook een zeem in mijn broekje, gaan we samen voor lul. Nu het kouder wordt kun je toch gewoon een joggingbroek over je zemenlapje aantrekken, kun je hem vast inzitten.