Trends

20120910-085322.jpg

Vandaag staat in het teken van 2022. Even slikken voor deze net 6 dagen 48 jarige, om in de schoenen van een 58 jarige te gaan stappen.
Welke trends zie je, in jouw omgeving, is de vooropdracht. Neem knipsels hiervan mee! Tsja daar loop je dan ‘s ochtends vroeg naar knipsels te zoeken eh tijdschrifen? Heb ik daar al niet een trend te pakken? Tijdschriften hebben we, en als we ze hebben worden deze bewaard, mag er niet in geknipt en gescheurd worden, daarnaast doen we veel digitaal. We hebben nog een printer! Zal ik dan de plaatjes uitprinten? Mmmmm, dit voelt niet goed, zonde van het papier, kostbaar, inktverspilling en ook gewoon raar, met al die digitale apparaten om me heen.

Ik kom de verjaardagskaart van meFroukje voor mij tegen en gniffel, dat vind ik ook wel een trend, Wifi, free Wifi. In Venray hebben we het inmiddels, dit leek een leuk besluit voor de burgers van Venray, in een goed gesprek bleek dat deze Free Wifi een gevolg is van het autovrij maken van het centrum in combinatie met beveiliging.

Ik ga aan de slag mijn trein rijdt Amsterdam binnen, en met de free Wifi in deze trein lukt het me misschien nog om deze te posten.