De fietsbroek of het natte pak

De fietsbroek of het natte pak

Het natte pak, wetsuit heet dat geloof ik?

Wat een uitdaging ging je aan in dat open water van Den Bosch.
Heb je lang nagedacht om de uitdaging over te nemen? Of was het een spontane reactie, “dan ga ik toch voor jou zwemmen”! Hoeveel stemmen in je hoofd hebben je voor gek verklaard? Terwijl er uit je mond kwam, dat kan ik echt hoor!
2,1 kilometer zwemmen, met badmuts, zwembril en wetsuit? In het team met je baas en je collega’s! Gevalletje uit je comfortzone! Hoewel 700 natte pakken gingen dat water in.
Als een prinses kwam je uit dat smerige gore water, je vroeg met je liefste glimlach of de vrouw van de badhanddoeken capes je rits los wilde maken (daar zit toch gewoon een koordje aan zodat je dat zelluf kan doen?) Ze hielp je nog net niet mee met het aantrekken van je slippers.
Badmuts af en voilà je haar zit weer prachtig, je mascara lijkt ook waterproof.
Wat schetst mijn verbazing, je wandelt met idiote blauwe cape gewoon over de markt gelukkig heb ik daar de beelden van.
Respect, echt ik maak een diepe buiging, nooit getwijfeld, jij kan dat, doet dat!
Ik zit met een ander probleem, want op mijn nachtkastje ligt een prachtige fietsbroek met zeemlerenlapje, ik wil heel graag mountainbiken, alleen dat broekje houdt mij zo tegen! Sterker nog jouw puber zus zegt; als je die broek aan doet ga ik niet met jou fietsen! Dan denk ik jaloers aan al die 700 wetsuitjes in dat gore vieze water, zal ik dan toch maar bij een clubje gaan?
Het antwoord van Renee? Lees je hier!